REGGELI | EBÉD | VACSORA

ÉTTERMÜNK EGÉSZ ÉVBEN NYITVA TART

ASZTALFOGLALÁS: +36 30 159 0838

Káli Fecske étterem, grillterasz és fagyizó

Légies, nyárias, elegáns és kicsit mediterrán miliőt álmodtunk meg, ahol beltérben negyvenen, első és belső teraszunkon még legalább ugyanennyien kényelmesen el tudtok férni, és egy grill teraszt is nyitottunk belső udvarunkon.

Számos nívós díjat elnyert Gyurecska László, szakácsoktató és séfünk, olyan menüsort állított össze, amelyben vegetáriánus és húsevő, felnőtt és gyerek egyaránt talál magának kedvelt fogásokat. Házias ízekkel, friss, helyi termelői finomságokkal, kézműves sörökkel, hűsítő koktélokkal és üdítőkkel várunk benneteket minden nap éttermünkben. Reggel 9:00-tól már jöhettek is reggelizni!

Grillteraszunkon a nagyobb rendezvények alatt is zavartalanul tudtok fogyasztani. A jéghideg alkoholmentes és alkoholos italok mellett langallóval és grill kolbász-különlegességekkel készülünk.

A főbejárattól egyből jobbra találjátok fagylaltos standunkat, ha csak egy hűsítő desszertre ugranátok be hozzánk. Minden nap tartunk a kínálatban tejmentes fagylaltot is laktózérzékeny vendégeink számára.


Az étterem nyitvatartása:

Vasárnap- csütörtök 9:00 - 21:00, a konyha 20:00-kor zár

Péntek - szombat 9:00 - 23:00, a konyha 22:00-kor zár

Rendezvényeinken a grillterasz végig nyitva tart.

MENÜ